Πότε θα γίνουμε Καναδάς κύριε Μητσοτάκη;

Ο γνωστός φίλλενηνας πρωθυπουργός του Καναδά που μιλάει καλύτερα ελληνικά ακομη και απο πολλούς Έλληνες πρωθυπουργούς, ανακοίνωσε πρόωρες εκλογες στη χώρα του ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να αποφασίσουν πως θα συνεχίσουν με την διαχείρηση του Κορωνοϊου.

Αυγούστος 1983: Ο τότε πρωθυπουργός του Καναδά Πιερ Τριντό με τους τρεις γιους του (Μισέλ, Αλεξάντρ, Ζαστίν — ο Ζαστίν είναι ο ψηλός) στην Ακρόπολη. Φωτογραφία: Peter Bregg / THE CANADIAN PRESS

Στην Ελλάδα, τον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατια η κυβερνηση εχει αποφασίσει ακόμη και απολύσεις απο 1η Σεπτέμβρη ανεμβολιαστων πολιτών, ενώ κρατούσε την χώρα σε ένα μακροχρόνιο lockdown.

Ο πρωθυπουργός εκλεκτηκε πριν απο δυο χρόνια με άλλη ατζέντα και δυο χρόνια μετά η χώρα βρίσκεται σε μια πρωτοφανή κατάσταση έκτακτου ανάγκης.

Ευγε στον Καναδά! Τελείωσε την περιβόητη βιομηχανία Drones του Ερντογάν!

Βρισκομαστε ένα βήμα πριν το ελληνικο κράτος προβεί σε ένα πρωτοφανες διαχωρισμό ανάμεσα σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους με σκληρότατες κυρώσεις.

Πηγή: olympia.gr

Ακομη και ο Αλέξης Τσιπρας  τόλμησε και πήγε σε δεύτερες εκλογες τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Μητσοτακης γιατί οχι; Τοσο πολύ φοβάται;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s